miércoles, 1 de junio de 2011

ahir va ser un dia fantasti

varem sortir a les 9 d`hamburg del hotel d`en Hans i mica en mica varem cruzar Dinamarca només 374 milles....algú sap quans kilometres son? varem visitar Aalborg quina ciutat més bonica i desprs com que teniem temps i un amic a Skagen...algú sap on es?  carretera i manta fins Skagen  l`hotel Petit d`en Flavio que es una maravella... a les 7 de la tarde ja erem amb ell i a sopar juntys, ens va convidar a un magnific lloc.
Skagen es un poblet  precios i ademés hem coincidit amb la skagenlobet, busqueu a internet i veureu que es una "cursa" de 200 motos d'abans de 1934 que van en tres dies a Copenhague i no poden anar a m`es de 30 km hora..... una maravells, avui a les 7 les he visto sortir... ja veureu les fotos.
Araa anem cap a Hirstals ja que a les 2 surt el Ferry cap a Bergen, varem reservar el bitllet ahir a les 11 de la nit  ja que no sabiem qu`avui es festa a Dinamarca i els danesos vaan a Noruega aa fer el pont!!! menys mal que varem trobar lloc....avui dormirem al ferry  i dema a les 8,30 sereem a Bergen... a veure si trobem lloc per dormir.
No puc penjar fotos perquéno en sé...  a veure si n`aprenc ja que avui n`he fet moltes.
continuara!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario