domingo, 5 de junio de 2011

Dia 3 Ruta Motera

Aixecarte amb l'aigua del Fiord a pocs metres no pasa cada dia,Veure un creuer "aparcat" al mig del Fiord tampoc i esmorzar allá devant tampoc..... no se penjar les fotos per`o les podreu veure quan arrivem!
Agafem lamoto i a fer a Carreteraa del Aguila...Ornevegen.. molt  maca amb unes vistes sensacionals... la veritat es que avui fa més fred ,estem sobre els 8-10 peró "Quien dijo miedo!"  continuem pujant muntanyes i neu  als costats... fotos i més fotos... un estació d'esqui tancada pero l gent es carreguen els esquis a l'esquena , pujen a peu i baixen esquiant!  i alehores arrivem a l'estrlla del dia el trollstigem... mireu i busqueu a interneet i veureu vosaltres m,ateixos la baixada amb moto.
Més kilométres bordejant  iords i fins alesund..en iri ens ha reservat un hotel que podem tocar l`aigua el canal desde l'habitació amb velers amarrats evant nostre... ja veureu les fotos!Ens ha vingut a buscar i amb el cotxe ens ha ensenyat la ciutat... un mirador on es veu tota, un museu de cases i vaixells vikings.... hem acant a casa seva... laprimera beer de Noruega iamb la seva dona la Katrin hem anat a sopar... total a les 12 a l'hotel.. com si fosim a Sitges....era de dia encara!!!!


 JJJ

No hay comentarios:

Publicar un comentario