jueves, 9 de junio de 2011

Dies 10 i 11 de Viatge..Anecdotes divertides

MMo i Rana es un poble que si no fos pel nom no sería res del altre monn, encara que te un escultura molt gran dins de l'aigua mullantse els peus... ja veureu les fotos quan tornem a Sitges.
Els nervis del Cercle Polar van fer la ruta entretinguda...pujant la muntanya amb molta neu als costats pero no gaire fred, en arrivar al cercle teniem 10 no masa fred. Mil fotos, molts turistes i tres italians que varem coincidir aturats en unes obres i que ens aniriem trobant com si fosim al Camino de Santiago.
La foto típica dels turistes amb el diploma no podia faltar.. ja la veureu i després carretera i manta cap a Bodo... rectes dalt de la muntanya rodejats de neu llarguísimes i cap control de velocitat... a vegaqdes anavem a m`es de 100.. acollonits pels radars peró no ens varenenganxar.
Arrivem a Bodo per agafar el erry cap a les LOFOTEN i ens diuen que falta un hora i resulta que era per anar a un altra illa-... 3 hores sense sortir i sense anar al port a menjar gambes... queda pendent per un altre dia,....
continua...

No hay comentarios:

Publicar un comentario