martes, 7 de junio de 2011

La Pluja va arrivar!!

Ens va  respectar fins que varem acabar la Carretera del Atlántic, impresiona molt sobre tot el primer pont peró es més maca en fotos dessde l`aire o desde`l mar...be ara ja está i en tenim moltes fotoss!! quan ja erem al final va comencar la pluja i no ens va deixar durants uns 200 km... o més! ara ja sabem que podem asolir el NORDKAPPnomés ens falta la neu i espero que no vingui.
Varem dormir a TRONDHEIM... varem reservar hotel ja que estavem ben remullats i amb un Best Western quje es va enrollar ens varem quedar... quin rodoli veritat?
Avui carretera i manta...sense pluja i amb un temps fantástic hem fet 500 km... no es podem fer poromijos ja que pases els pobles a 50un altre tros a 60, un altre a 70 i aixi fins a vegades a 90!  total un lio...es te que calcular un promig de 50-60.
Hem parat a Sodjavaer, un poblet bonic per estirar les cames amb cases de fusta ben conservades i després directes a MO i RANA... ves quin nom, tenen una estatua dins de l'aigua... ja os podeu imaginar a les 7 tot tancat.. a les 9 la Tere ja dorm i jo aqui avui que es pots tenim qu`aprofitar... un dia d`aquestos intentaré penjar alguna foto!
Demá anem a Bodo peró abans creuarem la línea del circulo polar artic,pararem a fer la foto i a comprar el diploma, es el segon ja que tenim el del trollstigen
si

No hay comentarios:

Publicar un comentario