domingo, 12 de junio de 2011

Diumenge Despres del dia H

Ens aixequem tranquilament  i decidim carregar la moto i anar tirant a l'aventura com sempre... quan anem baixant en lloc d'agafar la E6 que es la que toca agafem la de l'esquerra que es la carretera del ARTIC.. una maravella tot muntanyes, grans rectes amb tot nevat i mica a mica hem fet quasi 500 km fins un poble que es dia TANA BRU... aqui dormim i dema decidirem si anem a Karasjok o a Rusia o a Finlandia, el que si hem decidit que tornarem per Finlandia fins Helsinki on agafarem el ferry fins a Travemunde.
Com podeu veure l'improvitzacio funciona... cada nit hem dormit en un lloc diferent i ademes amb la sort que nomes va ploure el dia de la Carretera del Atlantic....que duri!
Dema si podem explicarem on som i el que fem!!!

Ens aixequem aviat i primer a veure si s'engega la moto... si s'engega ...carreguem la moto tranquilament i agafem cami cap al sur, l'idea era anar a Karashoj el poble dels samis uns 300 km aprox i quan portavem 250 km s'acababa la benzina i resulta que ens vam perdre... al pasar per Lakselv varem agafar la carretera de l'esquerra i era la carretera del Artico, preciosa , uns rens mès grans que el toros i que no s'apartaven.. glaciars, el pis molt dolent perque aprofiten " l'estiu" per reasfaltar, molta grava i tot sols, centenars de kilòmetres sense trobar an ningù , ni el RACC ens haguès trobat.
Tenim que dir que portavem un GPS a la maleta molt gran que no el varem treure en tot el viatge.
Quan ja estavem apurats de benzina varem trobar un poble de dos cases i una benzinera crec era Torhop quan varem anar al bar , treiem el mapa i preguntem amb el nostre mapa on erem i es posen a riure...obren tota la plana i ens enyenen l'altra punta de Karashoj... erem prop de Kirkenes (Rusia)
Trobem hotel i resulta que era el diumenge de les confirmacions, grans families reunides tots vestits amb el seu tratjo tipic... com sempre hotel Best Western molt be.
La carretera que hem fet es com si fesim Andorra - Viella per les pistes d'esqui.
Recomano a tothom fer aquest ruta ja que es una maravella...espero tornar a ferla algùn dia
Avui decidim tornar per Finlandia i agafar el Ferry desde Helsinki a Travemunde o a Tallin  ja veurem .
Dema anirem a Karashoj que es la capital dels Samis i anirem baixant.Descartem anar a Rusia però ganes en tenimm moltes pero dos o tres dies mès no ens decidim...tornarem
sembla que no pero acabem sempre molt cansats. 500 km son molts !!

1 comentario:

  1. Miquel, que aviat arribaras al Japo !!!
    com va el cul !!!
    Com dius FELICITATS, Es fet CIM
    Una abraçada

    ResponderEliminar